Kaslink Aito ja ravintola EGG aloittavat yhteistyön – uutuus kauratuotteet ravintolassa ennen kauppoja

« TAKAISIN

EGG
15.12.2017

Kaslink Aito ja ravintola EGG aloittavat yhteistyön – uutuus kauratuotteet ravintolassa ennen kauppoja

Kouvolalainen elintarvikealan perheyritys, Kaslink Foods on aloittanut tuotekehitysyhteistyön Ravintola EGGin kanssa. Kotimaiset alansa edelläkävijät Kaslink ja EGG ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Kaslink Aito-tuoteperheen kaurapohjaiset uutuudet ovat EGG ravintoloissa käytössä jo ennen varsinaista lanseerausta vähittäiskauppoihin. Yhteistyöllä haetaan kuluttajapalautetta ja kehitysehdotuksia.

Kaslink toi kesällä markkinoille uuden Kaslink Aito kauratuoteperheen. Erinomaisen vastaanoton kuluttajilta saanut Kaslink Aito on täysin kasvipohjainen tuoteperhe, joka sopii loistavasti tukemaan vegaaniystävällisen helsinkiläislähtöisen kananmunaravintola EGGin muuntautumiskykyisiä annoksia. Kaslinkin ja EGGin yhteistyö on konkreettinen esimerkki suomalaisen ruokakulttuurin kehittämisestä, joka on koko elintarvikealan yhteinen asia.

”EGG on alusta alkaen tehnyt yhteistyötä pientuottajien sekä ajattelutapamme jakavien kotimaisten brändien kanssa. Haluamme tarjota jokaiselle parasta ruokaa ruokavaliosta riippumatta, joten kauratuotteiden osalta Kaslink Aito on meille ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Uutuustuotteiden testaaminen ravintolaympäristössä on loistava tapa tehdä tuotekehitystä, ja edelläkävijyys on toimintamme perusta. Olemme todella kiitollisia ja innoissamme tästä yhteistyömahdollisuudesta”, kertoo EGGin perustaja Samuli Karjula.

Voimakkaasti kansainvälistyvä Kaslink on vuoden 2017 aikana tuonut markkinoille yhtiölle historiallisen monta uutta elintarvikealan innovaatiota. Yhtiön merkittävimmän innovaation, markkinoiden ensimmäisen kylmähyllystä löytyvän tuoreen kaurajuoman lisäksi, Aito-sarjaan lanseerataan pian myös mm. jugurtinkaltaisia lusikoitavia herkullisia kotimaisia välipaloja. Koska kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä on merkittävässä kasvussa, Kaslink haluaa vastata kuluttajien tarpeisiin ja toiveisiin. Kaslink Aito- kauratuoteperhe tulee laajenemaan kaikkiin tärkeimpiin maitohyllyn tuotteisiin ja tarjoaa kuluttajille aidon ja luotettavan kotimaisen kasvipohjaisen vaihtoehdon.

”Olemme tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä myös aiemmin nousevien ravintola-alan toimijoiden kanssa. Testasimme mm. viime kesänä premium-salaattiravintolaketju Pupun kanssa uutta kartonkipakkauksessa myytävää Vesi-brändimme vettä. Kauratuotteidemme osalta ravintola EGG oli meille luonnollinen valinta yhteistyölle, koska he ovat nimenomaan erikoistuneet käyttämään laadukkaita kotimaisia raaka-aineita. Saamme yhteistyön myötä arvokasta palautetta, joka osaltaan auttaa kehittämään Aito -kauratuoteperhettä”, kertoo perheyhtiö Kaslinkin markkinointi- ja viestintäjohtaja ja osakas Juha-Petteri Kukkonen.

Lisätiedot
Juha-Petteri Kukkonen, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kaslink Foods Oy
+358 40 770 2319, petteri.kukkonen@kaslink.fi

Samuli Karjula, Co-Founder, Chairman of the Board, Ravintola EGG
+358 440265164, samuli@restaurantegg.com

EGG

Ravintolaketju EGG on Michelin-kokki Jouni Toivasen ja satokausikalenterin perustajan Samuli Karjulan kehittelemä uudenlainen pikaruokakonsepti, joka tarjoilee terveellistä, eettistä ja laadukasta pikaruokaa. Munakasravintola EGG avattiin maaliskuussa Kanavarantaan. Jouni ja Samuli avaavat 15.12. toisen ravintolansa Jyväskylän keskustan kauppakadulle. Kolmas ravintola aukeaa Helsinkiin tammikuun alussa ja tavoitteena on levittää konsepti muihin Pohjoismaihin lähitulevaisuudessa.

Kaslink Foods

Kouvolasta kotoisin oleva perheyhtiö Kaslink on yksi Suomen nopeimmin 2000-luvulla kasvanut yritys ja yksi suurimmista kotimaisista jokapäiväisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista. Kolmen Kukkosen veljeksen omistaman yrityksen liikevaihto vuonna 2017 on 60 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 170 henkilöä. Yrityksen on vuonna 2001 perustanut nykyomistajien Tuomas, Juha-Petteri ja Matti Kukkosen isä Raino Kukkonen ja sen valmistamia elintarvikkeita myydään jo yli 15 maassa Euroopassa.

 

« TAKAISIN