Kaslink tuo markkinoille ensimmäisen kotimaisen luomutuorekaurajuoman

« TAKAISIN

luomutuorekaurajuoma
18.01.2018

Kaslink tuo markkinoille ensimmäisen kotimaisen luomutuorekaurajuoman

Kouvolalainen elintarvikealan perheyritys, pienestä kastiketehtaasta Suomen suurimmaksi yksityiseksi meijeriksi vajaassa 20 vuodessa kasvanut Kaslink on tullut vauhdilla kasvipohjaisten tuotteiden markkinoille. Yhtiön tuorein innovaatio on ensimmäinen kotimainen luomutuorekaurajuoma. Viikon kuluttua kaupoista löytyvien uutuustuotteiden ansiosta kotimaiseen kauraan pohjautuva kasvipohjainen Kaslink Aito-tuoteperhe kasvaa jo lähes kahdenkymmenen tuotteen kokoiseksi.

Suomalaisten keskuudessa kasvipohjaisten tuotteiden trendi jatkaa kasvamistaan. Uuden tutkimuksen mukaan jo lähes kolme neljästä suomalaisesta on käyttänyt kasvipohjaisia tuotteita. Kokeilu ja vaihtelunhalu ovat laajentaneet tuotteiden kysyntää ja viime aikoina vegaanien lisäksi koko kansan kiinnostuksen kohteeksi on noussut varsinkin kauratuotteet. Kaslink toi viime kesänä markkinoille oman Kaslink Aito kauratuoteperheen, joka on saanut erinomaisen vastaanoton kuluttajilta. Ensi viikolla kauppoihin saapuu kevään kasvipohjaiset uutuudet, joiden ansiosta kauratuoteperhe laajenee ruuanlaittotuotteista ja juomista myös terveellisiin välipaloihin ja luomutuotteisiin.

Yksi uutuuksista on kotimaisesta luomu täysjyväkaurasta tehty luomukaurajuoma. Tuote iskee nousevaan markkinaan, kun luomutuotteiden myynti on kasvanut viimeisen vuoden aikana 14 % kotimaisessa vähittäiskaupassa. ”Olemme todella innoissamme, kun saamme tuoda kuluttajien saataville markkinoiden ensimmäisen kotimaisen luomutuorekaurajuoman. Kuuntelemme herkällä korvalla kuluttajia ja erittäin suositun tuorekaurajuomamme rinnalle on toivottu usein juuri luomuversiota kyseisestä tuotteesta”, kertoo Juha-Petteri Kukkonen, Kaslinkin markkinointi,- ja viestintäjohtaja sekä yksi kolmesta omistajaveljeksestä.

Kasvipohjaisten tuotteiden kysynnän vahva kasvu näkyy myös jogurttimarkkinassa. ”Jogurtinkaltaisista lusikoitavista välipaloistamme olen erityisen ylpeä, sillä niissä käytämme ainoastaan kotimaista marjaa ja kauraa. Muun muassa marjojen kotimaisuus, erottaa meidät muista markkinoilla olevista tuotteista. Meiltä tulee ensimmäisessä vaiheessa kolme suomalaisten suosikkimakua markkinoille, joten uskomme tuotteiden löytävän kuluttajien ostoskoriin hyvinkin nopeasti”, jatkaa Kukkonen.

Kaslink vie Kouvolassa valmistamiaan ruoanlaittotuotteita, juomia ja välipaloja jo yli 15 maahan Euroopassa. Uusien Kaslink Aito kauratuotteiden esittely on Kukkosen mukaan alkanut myös Kaslinkin vientimarkkinoilla, joilla niiden vastaanotto on ollut enemmän kuin suopeaa. ”Vaikuttaa vahvasti siltä, että lanseeraamme kauratuotteemme useammalla markkinalla jo seuraavan puolen vuoden aikana”, kertoo Kukkonen.

Lisätiedot
Juha-Petteri Kukkonen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Kaslink Foods
+358 40 770 2319, petteri.kukkonen@kaslink.fi

Kaslink Foods

Kouvolasta kotoisin oleva perheyhtiö Kaslink on yksi Suomen nopeimmin 2000-luvulla kasvanut yritys ja yksi suurimmista kotimaisista jokapäiväisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista. Kolmen Kukkosen veljeksen omistaman yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 60 miljoonaa euroa ja se työllistää lähes 170 henkilöä Kouvolassa ja Helsingissä. Yrityksen on vuonna 2001 perustanut nykyomistajien Tuomas, Juha-Petteri ja Matti Kukkosen isä Raino Kukkonen ja sen valmistamia elintarvikkeita myydään jo yli 15 maassa Euroopassa.

Kaslink Aito Uutuudet:

Kaslink Aito Luomutuorekaurajuoma

Ainekset: Kaurapohja (vesi, luomu täysjyväkaura 12 %), suola. Säilytys: Jääkaapissa +4 - +8°C. Avattuna jääkaapissa noin 5 vrk. Maidoton. Korkeapastöroitu. Suositeltu vähittäismyyntihintataso 1 L: 1,65 eur

Kaslink Aito Kauravälipala Maustamaton

Ainekset: Kaurapohja (Vesi, kaura 8,5%), stabilointiaineet (Muunnettu tärkkelys ja pektiini), rypsiöljy, rypälesokeri, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapate. Säilytys: Jääkaapissa +4 – +8°C. Avattuna jääkaapissa noin 5 vrk. Ravistettava. Maidoton. Suositeltu vähittäismyyntihintataso 1 L: 2,39 eur / 150 g: 0,75 eur

Kaslink Aito Kauravälipala Mustikka

Ainekset: Kaurapohja (Vesi, kaura 8,5%), marjavalmiste (mustikka, sokeri, vesi, happamuudensäätöaine (natriumsitraatti), luontainen mustikka aromi, stabilointiaineet (muunnettutärkkelys ja pektiini), rypsiöljy, rypälesokeri, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Säilytys: Jääkaapissa +4 – +8°C. Avattuna jääkaapissa noin 5 vrk. Ravistettava. Maidoton. Suositeltu vähittäismyyntihintataso 1 L: 2,39 eur / 150 g: 0,75 eur

Kaslink Aito Kauravälipala Mansikka

Ainekset: Kaurapohja (Vesi, kaura 8,5%), marjavalmiste (Mansikka, sokeri, vesi, luontainen mansikka aromi, happamuudensäätöaine(natriumsitraatti), stabilointiaineet (Muunnettu tärkkelys ja pektiini), rypsiöljy, rypälesokeri, suola, väri (punajuuriväri), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapate, sisältää 5% kotimaista mansikkaa. Säilytys: Jääkaapissa +4 – +8°C. Avattuna jääkaapissa noin 5 vrk. Ravistettava. Maidoton. Suositeltu vähittäismyyntihintataso 1 L: 2,39 eur / 150 g: 0,75 eur

Kaslink Aito Kauraruoka Paahdettu Sipuli

Ainekset: Kaurapohja (vesi, kaura 9 %), rypsiöljy, stabilointi- ja emulgointiaineet(E1442, E412, E472e), sipulitiiviste, muunnettutärkkelys, suola, kuivattu sipuli, stabilointiaine (natriumsitraatti Säilytys: Jääkaapissa +4 – +8°C. Avattuna jääkaapissa noin 5 vrk. Maidoton. Iskukuumennettu. Suositeltu vähittäismyyntihintataso 250ml: 1,05 eur

Kaslink Aito Kauraruoka Pippuri

Ainekset: Kaurapohja (vesi, kaura 9 %), rypsiöljy, stabilointi- ja emulgointiaineet (E1442, E412, E472e), muunnettu tärkkelys, suola, stabilointiaine (natriumsitraatti), mustapippuri, valkopippuri, viherpippuri. Säilytys: Säilytys: Jääkaapissa +4 – +8°C. Avattuna jääkaapissa noin 5 vrk. Maidoton. Iskukuumennettu. Suositeltu vähittäismyyntihintataso 250ml: 1,05 eur

Kuvat:

UUTUUDET »

UUTUUKSIEN PAKKAUSKUVAT »

JUHA-PETTERI KUKKONEN, Markkinointi- ja viestintäjohtaja »

 

« TAKAISIN