Yritys

YRITYS

Kaslink Foods on kouvolalainen perheyritys.

MONIPUOLINEN ELINTARVIKEVALMISTAJA

Kouvolasta kotoisin oleva perheyhtiö Kaslink on yksi suurimmista kotimaisista jokapäiväisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista. Kolmen Kukkosen veljeksen omistama yritys teki vuonna 2016 liikevaihtoa 60 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 140 henkilöä. Yrityksen on vuonna 2001 perustanut nykyomistajien Tuomas, Juha-Petteri ja Matti Kukkosen isä Raino Kukkonen. Kaslinkin valmistamia elintarvikkeita myydään jo yli 15 maassa Euroopassa.

HALLITUS

Toimitusjohtaja
Tuomas Kukkonen

Myyntijohtaja
Matti Kukkonen

Hallituksen varapuheenjohtaja
Raino Kukkonen

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Juha-Petteri Kukkonen

 

Hallituksen puheenjohtaja, Nortal Oy toimitusjohtaja
Harri Koponen

HK Scan
Jyrki Karlsson

TUOTEKEHITYS

Korkealaatuinen tuotekehitys on toimintamme kulmakivi. Sen avulla tarjoamme asiakkaillemme lähialueen raaka-aineista valmistettuja maailmanluokan ruoanlaittotuotteita: muun muassa maitotuotteita, proteiinivälipaloja, kastikkeita ja kauratuotteita. Oma innovatiivinen tuotekehitysosastomme tutkii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia hyödyntää arktista ja puhdasta suomalaista luontoa. Korkeat ruokatuotannon standardit ja korkea suomalainen ruokaturvallisuuden taso pitävät huolen, että asiakkaamme ympäri maailman saavat nautittavaksi parhaat makuelämykset.

LAATUTAKUU

Seuraamme jatkuvasti raaka-aineiden, tuotantoprosessien ja lopputuotteidemme laatua. Meille tuoteturvallisuuden ja korkean laadun ylläpitäminen on ensisijaisen tärkeää. Käytämme omavalvontasuunnitelmaa, jonka avulla voimme kehittää ja ylläpitää korkeita laatukriteerejä tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. Toimintamme ansiosta meille on myönnetty seuraavat sertifikaatit, jotka takaavat yrityksemme toimivan eettisesti, ympäristöystävällisesti ja laadukkaasti.

FSSC 22000 -sertifikaatti

FSSC

FSSC:n laatujärjestelmän ansiosta voimme tehokkaasti seurata tuotteidemme elintarviketurvallisuutta.

SMETA -auditointijärjestelmä

SMETA

SMETA -auditointijärjestelmä parantaa työympäristön olosuhteita globaalin toimitusketjun varrella toimien paikallisten lakien ja säännösten mukaisesti. SMETA huolehtii myös työympäristön turvallisuudesta ja mahdollisista terveysvaikutteista.

Luomu-sertifikaatti

ORGAANISESTI TUOTETTU

Tuotantolaitoksellamme on luomusertifikaatti.

Valmistettu biokaasulla

VALMISTETTU BIOKAASULLA

Vähentääksemme tuotantolaitoksemme hiilijalanjälkeä, käytämme tuotannossa kotimaista uusiutuvaa biokaasua.

 

 

KESTÄVÄ KEHITYS

Yrityksemme toiminta on perustunut ympäristöystävällisiin ratkaisuihin alusta asti. Ekologinen ajattelutapa kulkee läpi koko tuotantoketjun. Kestävä kehitys ja ympäristöystävällinen toimintatapa ovat perusta meidän liiketoiminnalle.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että käytämme valmistusprosessissa paikallisesti tuotettuja raaka-aineita aina, kun se on mahdollista, jotta vältämme logistiikasta syntyviä päästöjä. Tuotantoprosessissa mikään ei mene hukkaan, vaan suurin osa jätteestä käytetään uudelleen ja muutetaan biokaasuksi tuotantolaitoksemme käyttöön, tai hyödynnetään kompostoinnissa ja eläinten ruokinnassa. Lisäksi kaikki tuotteemme pakataan Tetra Pakin ympäristöystävällisiin kartonkipakkauksiin, joista osa tuodaan meille hieman yli 100 kilometrin päästä Imatran Stora Enson tehtaalta.